Scandal la poarta mănăstirii Prislop! Două măicuțe au început să blesteme o mamă și pe fetița acesteia VIDEO

in Spiritualitate

„Bată-te Dumnezeu, să te bată!” Blesteme monahale la poarta mănăstirii de la Prislop

646x404

Mai tare decât rugăciunile s-au auzit blestemele la Poarta Mănăstirii Prislop. Două măicuţe şi o femeie aflată acolo, în pelerinaj, şi-au aruncat vorbe de ocară

Măicuţele, de la un schit din Hunedoara, o acuză pe femeie că le-ar fi furat o brăţară. Dar nu e de ajuns că îi caută în geantă. În imagini se aude şi cum o blesteamă în timp ce îşi fac semnul crucii. La rândul ei, cea acuzată le răspunde tot cu blesteme.

Scene incredibile petrecute la poarta mănăstirii Prislop. Două măicuțe își pierd cumpătul și se comportă ca la ușa cortului, și nu ca la poarta unei mănăstiri. Într-un video, ajuns în posesia cotidianului Glasul Hunedoarei, se poate observa cum fețele monahale blesteamă o mamă și pe fiica ei, pe care le acuză că i-ar fi furat o brățară

Pe filmarea de 52 de secunde se poate vedea o ceartă între cele două măicuțe și o femeie, însoțită de o fetiță. Femeia este acuzată de cele două fețe monahale că ar fi furat o brățară. În acel moment, copila de aproximativ 7 ani, începe să plângă, și totul ia o turnură dramatică. Și femeia, dar și maicuțele încep să se blesteme reciproc. Filmarea ajunsă la redacția noastră a fost trimisă de un tânăr, revoltat de atitudinea celor două fețe monahale. Acesta ne-a explicat ce s-a întâmplat la poarta mănăstirii de la Prislop. „Mi se pare revoltător ca două maici să blesteme în halul acesta. Orice ar fi făcut femeia aceea sau fetița, care se vede cum plânge, speriată de atitudinea măicuțelor. S-au năpustit asupra lor, efectiv, le-au căutat în plase, ca niște polițiști, și au blestemat. E incredibil! Asta nu e atitudine de fețe monahale”, spune Călin Cristi, cel care a filmat întreaga scenă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*