SCANDALOS! Minoră de 15 ani, VIOLATĂ de doi POLIŢIŞTI Măsură RADICALĂ anunţată de ministrul de Interne

in Evenimente/Stiri online

O adolescentă fugită dintr-un centru de plasament a fostviolată de doi poliţişti. Unul dintre ei abia fusese angajat în poliţie, iar celălalt a fost implicat într-un accident în urmă cu câteva zile.

fata_72911800

Doi polițiști din Călărași au violat o fată de la un centru de plasament, informează România TV. Fata, în vârstă de 15 ani, fugise de acolo.

Poliţiştii au văzut-o pe drum pe adolescentă şi au luat-o în maşină. Deşi ar fi trebuit să o ducă înapoi la centrul de plasament din Călăraşi, pe drum poliţiştilor le-a trecut prin minte un plan odios pe care l-au şi pus în aplicare.

Mai exact, au coborât-o pe fată din maşină pe un câmp unde ar fi violat-o. Ghinionul lor a fost că au fost văzuţi de un cioban care se afla cu oile la păscut. Ciobanul a sunat imediat la 112 şi a anunţat autorităţile. Fata este acum în grija asistenţilor sociali de la centrul de palsament.

Poliţiştii au fost reținuți pentru 24 de ore. Unul dintre ei era proaspăt absolvent, fusese angajat în poliție chiar în urmă cu câteva zile. Celălat a fost implicat recent într-un accident rutier. Poliţistul nu a oprit la semnul stop şi l-a izbit în plin pe biciclist, care s-a prăbuşit la pământ. Agentul a coborât din maşină şi l-a ridicat pe bărbat, dar nu a chemat ambulanţa.

“Vicepremierul Gabriel Oprea și Ministerul Afacerilor Interne condamnă ferm astfel de fapte care sunt de neacceptat pentru niciun cetățean şi, cu atât mai mult, pentru un angajat al Poliției Române. Având în vedere gravitatea faptelor de care sunt acuzați, cei doi polițiști au fost trecuți în rezervă, urmând a răspunde penal pentru faptele săvârșite“, a anunţat Ministerul de Interne, într-un comunicat.

“Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.