Scapă de rutină! Locuri inedite unde să îți impresionezi partenerul…sau nu

in Articole/Curiozitati

Într-o continuă evoluție va fi întotdeauna nevoie de idei strălucite inovatoare, care să iasă din tiparul obișnuitului. Arta culinară nu înseamnă doar ceea ce mănânci, ci și unde mănânci.

În Voltera, Italia, se poate trăi experiența închisorii. În interiorul unei fost Medicea-Fortezza-penitenciar de maximă securitate s-a deschis, în anul 2006, restaurantul Fortezza Medicea. Ineditul restaurant a păstrat zidurile reci de piatră pentru a crea clientului senzația de prizonier vinovat. Până la masă, invitatul trece prin mai multe puncte de control și odată ajuns acolo trebuie să mănânce cu tacâmuri din plastic și sub privirea atentă a gardienilor. Pentru a trăi o astfel de experiență este necesar un permis al Ministerului de Justiție din Italia, după care doritorii se înscriu pe o listă de așteptare. Până la evenimentul mult așteptat poate trece un minim de două luni.

Disaster Cafe este un restaurant spaniol, din Girona, unde pe tot parcursul cinei te simți „cutremurat” la propriu. În interior se simulează, pe nepregătite, un cutremur de până la 7,8 grade pe scara Richter, cu toate elementele specifice, inclusiv căderea de bucăți din clădire, iar când în final e liniște există posibilitatea unui atac al extratereștrilor.

rest condonCabbages & Condoms (Verze & Prezervative), este un restaurant din Tailanda, unde la intrare clienții sunt serviți cu prezervative și își încearcă norocul la ruleta cu boli venerice. Unele elemente din decorul localului sunt făcute cu prezervative colorate, iar chelnerii poartă pe cap un balon umflat. Oricât de bizar sună toate astea, la baza ideii stă atenționarea oamenilor cu privire la bolile cu transmitere sexuală. O parte din profitul restaurantului este donat unei asociații care luptă împotriva SIDA.

Modern Toilet e restaurantul din Taipei, Taiwan, recomandabil pentru cei „tarimodern toiletde stomac”. Mesele sunt chiuvete gigant, se stă pe vase de toaletă, mâncarea se servește din alte vase de toaletă în miniatură, iar sosurile stau calde în recipiente în formă de excremente. A se evita rezervarea unei mese la prima întâlnire.

În funcție de gusturi se poate opta pentru o masă delicioasă de sushi sushi womanservită de pe trupul unei femei goale. În restaurantul Nyotaimori din Japonia se poate încerca experiența. Ideea unei astfel de serviri, a venit în urma constatării că mâncărurile sushi și sashimi, în contact cu pielea umană preia din căldura acesteia și devin absolut gustoase. „Platoul uman” nu poate fi atins sub niciun pretext, de către clienți, dar cu siguranță creează poftă de mâncare, mai ales bărbaților.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.