Scara spre Rai cel mai sfant loc de pe Pamant. Biserica facatoare de minuni

in Religie

Credinciosii considera aceasta Biserica de la Katskhi Pillar (“SCARA SPRE RAI”), cel mai sfant loc de pe Pamant. Bisericuta se afla pe o stanca la 40 de metri deasupra solului, avand o suprafata de doar 150 metri patrati.

Descoperirile facute chiar la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, certifica faptul ca din cele mai vechi timpuri ascetii au fost atrasi de locuri de acest gen care le ofereau izolare si liniste.

Cercetarile recente au uimit lumea intreaga, dezvaluind faptul ca aici au locuit calugari pana tarziu. Viata monahala a fost restabilita aici incepand din 1995. Prima constructie a unei biserici aici dateaza probabil din secolele V-VI.

Credinciosii care au curajul sa se urce pe stanca pentru a vizita biserica „facatoare de minuni” trebuie sa urce „scara spre Rai”, o cale de acces extrem de periculoasa si rudimentara, care se poate rupe oricand.

„Scara spre Rai”  cel mai sfant loc de pe Pamant.  Biserica „facatoare de minuni”

Sursa: antena3.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.