Scena ”camionul terorii” de la Nisa aproape repetată de un român în Italia

in Evenimente/Stiri online

Un român a fost arestat în Italia după ce a încercat să intre cu tractorul în zecile de persoane care se aflau la un concert în aer liber. Românul furase tractorul și era în stare de ebrietate.

Incidentul, asemănător cu atacul terorist de la Nisa, a avut loc în orașul italian Avezzano, în timpul unui concert în aer liber, organizat cu ocazia zilelor festive ale urbei.

Din fericire, carabinierii au observat imediat că un bărbat intenționa să intre din plin cu tractorul în mulțime și l-au oprit la timp. De asemenea, oamenii aproape l-au linșat pe român, însă acesta a fost protejat de agenții forțelor de ordine.

Românul a fost identificat ca A.T., are 24 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar tractorul îl furase de la o fermă din apropiere. Incidentul nu a avut loc pe fondul lipsei de control asupra volanului, autoritățile stabilind că românul intenționa să rănească oamenii prezenți la concert.

A.T. se află în arest și acuzat de furt calificat, tentativă de agresiune, conducere a unui vehicul în stare de ebrietate și opunere de rezistenţă în faţa autorităților. Deocamdată nu au fost fost formulate acuzații sau suspiciuni cu privire la faptul că românul ar avea legături cu terorismul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.