Scene socate in Bucuresti. Un taximetrist agresat o femeie pentru ca aceasta a refuzat sa ii lase spaga pentru cursa incheiata.

in Articole
Loading...

Scene socate in Bucuresti. Un taximetrist a fost suprins in timp ce agresa o femeie, dupa ce aceasta a refuzat sa ii lase spaga pentru cursa tocmai incheiata.

Din imaginile postate pe internet, reiese ca soferul taximetrului a refuzat sa ii dea restul clientei, dupa o cursa de doar 6 lei.

Mai mult, acesta a fost acuzat de martorii oculari ca i-a bagat mana in gat si a lovit-o pe femeie atunci cand aceasta i-a cerut cei 4 lei.

O persoana, prezenta la intreaga scena, a avut inspiratia sa filmeze incidentul. Totul s-a petrecut in apropierea primariei Sectorului 1.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.