Schimbare MAJORA anuntata de Facebook. Ce se va intampla cu pozele de profil ale utilizatorilor

in Informatica

Fiindca traficul pe mobil a crescut exponential in ultimii ani, si Facebook se adapteaza si introduce noi facilitati pentru utilizatorii care intra de pe telefon sau tableta.

12079512_10153280775027266_1875365827499956562_n

Anuntul facut miercuri, 30 septembrie, pe blogul Facebook, serefera in primul rand la pozele de profil ale utilizatorilor, care vor putea fi animate, cel putin in varianta de mobil. “E urmatorul pas intr-o evolutie logica”, afirma repreezentantii companiei, care promit ca in curand utilizatorii vor putea sa puna in loc de poza de profil, un scurt clip care va rula in bucla scrie stirileprotv.ro

Pentru cei care prefera o imagine statica, Facebook promite ca va introduce “poze temporare de profil” pentru momentele speciale din viata, poze care vor fi inlocuite automat de cele obisnuite dupa o durata stabilita de utilizator. Practic, va puteti programa imaginea de profil.

Citeste si: Facebook-ul a devenit rapid unealta preferată a cocalarilor tradiționali. Top 5 poze penibile

De asemnenea, va fi mai usor sa controlati ce vad ceilalti utilizatori. Facebook va introduce un nou spatiu in partea de sus a paginii de profil in care veti putea adauga ce informatii doriti sau chiar o selectie de 5 fotografii.

Toate aceste schimbari se refera la aplicatia de mobil Facebook, nu la versiunea de mobil a site-ului. Momentan, ele sunt in curs de testare pe iPhone in Marea Britanie si in SUA si nu se precizeaza cand vor fi disponibile pentru toti utilizatorii Facebook.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.