Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SCHIMBAREA LA FATA A REPTILIENILOR

in Enciclopedie

Pâna la urma divinitatea s-a plictisit sa ramâna în ilegalitate si da semne subtile ca doreste sa iasa la rampa. Calea aleasa e rafinata, cum altfel, dar riscul de a se rata scopul propus e substantial, de vreme ce oamenii nu pricep sau nu vor sa înteleaga. Divinitatea îl poate învia pe Lazar din morti, poate face dintr-un surd cel mai mare muzician al pamântului, celui mai iresponsabil din sat îi acorda demnitatea maxima în stat, exceptiile torpileaza orice regula, minoritatea sâcâie majoritatea si o pune în inferioritate.

Concomitent licentiatii ramân submediocri, masteranzii nu îsi gasesc locuri de munca sau le pierd, marii magnati socotesc pe degete, copiii demoleaza prin precocitate toate etaloanele sociale, recordurile sportive sunt acordate celor care au acces la drogurile nedepistabile. Din când în când însusi Dumnezeu, daca vrea, conduce de unul singur.

Atunci reptilienii se rasfata si nu îsi mai ascund nici sentimentele, nici labele, nici înfatisarea. Contactul cu oamenii de rând le repugna, îi tin de o parte in staul, le limiteaza vânzoleala zilnica, îi trag pe dreapta sau le dau zile libere numai sa nu le iasa în cale.

Zeii se pot schimba la fata:

(Matei 17,2) „El S-a schimbat la fata înaintea lor; fata Lui a stralucit ca soarele, si hainele I s-au facut albe ca lumina.”

Si îi pot schimba si pe oameni:

(Exodul 34,29) „Moise s-a pogorît de pe muntele Sinai, cu cele doua table ale marturiei în mâna. Când se pogora de pe munte, nu stia ca pielea fetei lui stralucea, pentru ca vorbise cu Domnul. Aaron si toti copiii lui Israel s-au uitat la Moise, si iata ca pielea fetei lui stralucea si se temeau sa se apropie de el.”

(2 Corinteni 3,18) „Noi toti privim cu fata descoperita, ca într-o oglinda, slava Domnului, si suntem schimbati în acelasi chip al Lui, din slava în slava, prin Duhul Domnului.”

Schimbarea la fata este chiar o sarbatoare celebrata în calendarul crestin, pe data de 6 august. Data la care în 1945 oamenii, cu de la ei putere, au schimbat fata pamântului japonez, când Little boy, o încarcatura de uraniu, a devastat Hirosima. Daca pot zeii, se pot schimba si oamenii-reptilieni.

E suficient sa gaseasa pe cineva în stare sa-l creada si reptilianul cu chip de om începe sa se înfoaie:

[253,69] „Cath y O’Brian afirma în cartea sa Trans Formation of America, ca George Lucas, producatorul trilogiei Star Wars este ofiter acoperit al NASA si al Agentiei pentru Securitate Nationala (NSA, din care s-a nascut mai târziu CIA). Coroborând faptele si cu informatii pe care le-am aflat de la alte persoane, eu nu cred ca ceea ce a spus Bush si ceea ce a vazut Cathy a fost doar un program de control al mintii.

Cred ca pur si simplu Bush i-a revelat lui Cathy Secretul Suprem, ca o rasa reptiliana din alta dimensiune controleaza planeta de mii de ani (inclusiv sau chiar prin programe de control al mintii – n.a.). Mai cunosc si alte persoane care l-au vazut pe Bush schimbându-se într-o reptila.”

Pâna si oamenii simpli se schimba la fata de bucurie sau mai ales de întristare. Fata li se însufleteste de fericire sau se lungeste si le cade de naduf. Schimbarea este dictata de starea de spirit, de mental si ia amploarea pe masura potentialului si duratei stimulilor.

Dar complexul de sentimente si emotii pe care le traiesc oamenii nu sunt altceva decât stari de agregare ale energiei pe alte trepte de frecvente [150,(33)]. Fata, fizionomia oamenilor, se modeleaza dupa starea lor de spirit. Pesimismul, amaraciunea, tristetea, esecurile, viciile, produc o anume expresie a fetei, a atitudinii, a tinutei de mers.

Dimpotriva optimismul, veselia, succesele întretin starea de fericire, spiritul tineretii si vioiciunii, corpul se semeteste, exprima vigoare. Pe aceasta cale producerea sau expunerea la gama respectiva de frecvente poate induce schimbarile specifice.

Alcatuirea fetei, expresia ei si in extenso a întregului corp omenesc sau al altor fiinte este deci rezultanta câmpurilor de frecvente în care îsi duc viata. Cauzele acestor modificari ne parvin de cel mai multe ori chiar pe caile cunoscute si batatorite ale undelor. Auzim la televizor ca am fost avansati în functii si demnitati, ca a învins echipa favorita, si daca am câstigat si la loterie chiar simtim cum ne cresc aripile. Întregul corp, în ansamblul sau, se subordoneaza acestor frecvente.

Daca procesele de generare sau modificare a frecventelor responsabile cu expresia fetei si alura corpului pot fi accelerate, transformarile devin stupefiante prin viteza de derulare. Fiintelor care ne populau basmele le era suficient timpul pentru trei rostogoliri. Adica dupa ce se dadeau de trei ori peste cap luau deja înfatisarea dorita.

Se cunoaste faptul ca atât necazurile cât si fericirea în cascada pot induce modificari profunde pâna la avarierea ordinii psihice si decesul individului. O bucla protectoare de corectie aduce dupa râs, plânsul si invers asa încât homeostazia frecventelor sa nu se deterioreze. Desigur fiintele cunoscute au viteze de raspuns si adaptare mici, adecvate traiului pamântean, dar alte entitati din alte lumi de frecvente pot oscila mult mai rapid.

De la un timp creatorii de imagini au învatat procedeele de metamorfozare a fizionomiilor, si ne delecteaza frecvent cu astfel de secvente mai ales în generice. Trecerea de la o imagine holografica la alta este de asemenea acum o practica uzuala. Desigur densificarea hologramelor cu materie biologica ramâne un proces mai lent dar nu imposibil. Suntem totusi o civilizatie precara, nu putem sa construim nici macar piramide. Am în vedere piramidele din Egipt nu jucaria de la Luvru.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Enciclopedie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate