Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Schimbări importante pentru români în procesul obținerii de documente oficiale

in Evenimente/Stiri online

Autoritățile au decis să simplifice formalitățile pentru schimbarea sau depunerea actelor pentru eliberarea pașaportului și a cazierului. Dacă până acum pașaportul putea fi eliberat doar în orașul de reședință, acum acesta poate fi întocmit la cea mai apropiată direcție de pașapoarte.

De asemeni, persoanele care locuiesc în străinătate și doresc trimiterea pașaportului la adresa de acolo, pot opta pentru această variantă dacă suportă cheltuielile aferente. Pe de altă parte, cetățenii nu mai sunt obligați să aducă la dosar fotocopiile după actele necesare, angajații poliției fiind obligați să scaneze originalul.

În scopul de a reduce birocrația, autoritățile au decis că persoanele care doresc să își scoată cazierul o pot face la orice secție de poliție și se poate obține pe loc. Românii din străinătate pot face același lucru în cadrul consulatelor sau ambasadelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate