Scene socante! Femeie cu un bebelus in brate bătută crunt pe o stradă din Galaţi

in Video

Imagini absolut şocante au fost surprinse pe o stradă din Galaţi, sâmbătă dimineaţă, unde o femeie care ţinea în braţe un bebeluş a fost bătută crunt, iar nicio persoană care se afla în preajmă nu i-a sărit în ajutor. Întreg momentul a fost surprins de camerele de supraveghere şi a stârnit critici dure în mediul online.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai 2016, în cursul dimineţii, în apropiere de Piaţa Centrală a oraşului Galaţi. Deşi prin zonă treceau mai multe persoane, nimeni nu a sărit în ajutorul tinerei snopită în bătaie.

Întâmplare revoltătoare, sâmbătă, 14 mai 2016, pe o stradă din Galaţi situată în apropiere de Piaţa Centrală a oraşului. Camerele de supraveghere ale unei firme au surprins momentul în care o tânără care are un bebeluş în braţe este acostată, în timp ce încearcă să se urce într-un taxi, de un grup de trei indivizi, care o iau la bătaie. Femeia este dată jos cu brutalitate din taxi, apoi lovită în mod repetat.

Din imagini se poate vedea cum unul dintre agresori o loveşte pe femeie cu sălbăticie, în zona feţei şi a abdomenului, iar la un moment dat o dă cu capul de o maşină staţionată, după care o trânteşte pe asfalt şi începe să dea în ea cu picioarele.

Femeia a scăpat cu greu de furia individului, după câteva minute de groază, şi a reuşit într-un final să scape refugiindu-se în taxi, care a demarat în trombă, urmat la câteva secunde distanţă de agresor, aflat într-o altă maşină. Deşi scena s-a petrecut în plină zi, pe o stradă circulată, nimeni nu a intervenit în conflict, care părea să fie de natură conjugală.

Cazul a fost preluat de Poliţia municpilui Galaţi, care încearcă să-i identifice pe protagoniştii incidentului. Potrivit oamenilor legii, agresorii riscă să ajungă la închisoare pentru faptele lor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.