Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Scrisoare deschisa de la NASA catre Guvernul de la Bucuresti! „Prostia din ţara noastră a atins asemenea proporţii incat a devenit vizibila din spatiu”

in Articole

Agenţia Spaţială Americană a remis azi Guvernului de la Bucureşti o scrisoare deschisă prin care anunţă oficial că prostia din ţara noastră a atins asemenea proporţii în ultima perioadă încât poate fi văzută din spaţiu, la fel ca Marele Zid Chinezesc sau gaura din stratul de ozon.

652x450_152691-senzational-cum-se-vede-romania-din-spatiu
“Evoluţiile recente din România”, se arată în mesajul NASA, “au dus la formarea unei mase de prostie de origine umană care ameninţă nu doar să vă acopere ţara, ci să se extindă şi dincolo de graniţele acesteia. Iniţial am crezut că prostia poate fi localizată la nivelul Parlamentului, al palatelor Cotroceni şi Victoria şi al talk-show-urilor TV, eventual să se întindă şi pe Facebook, dar imaginile transmise de astronauţii noştri indică clar faptul că este scăpată de sub control şi transmite un semnal negativ civilizaţiilor extraterestre care ar putea să ne urmărească.”

Specialiştii NASA mai spun că un astfel de fenomen de proliferare necontrolată a prostiei este extrem de periculos, el putând duce chiar la dispariţia vieţii inteligente de pe teritoriul ţării noastre şi înlocuirea ei cu viaţa politică.

SURSA

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate