Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se apropie campania electorală! O alocaţie de 450 lei pe lună pentru fiecare copil?

in Evenimente

Se apropie campania electorală, se înmulţesc şi legile populiste! Dacă tot şi-au dat pensii speciale, parlamentarii ar putea lua şi măsuri benefice nu doar pentru propria persoană, ci şi pentru societate. Cel puţin înainte de Alegeri.

copil_bani_29603300

După ce unii parlamentari au propus mai multe creşe, o masă caldă la serviciu sau a 13-a pensie, acum, un senator UNPR propune alocaţii pentru copii de 100 de euro pe lună.

În prezent alocaţia pentru un copil este de doar 84 de lei lunar.

Asta înseamnă de peste cinci ori mai mari ca în prezent. Senatorul Ionel Agrigoroaiei pune şi o condiţie: copiii să nu aibă absenţe la şcoală.

Întrebarea-cheie este de unde ar avea statul bani pentru aşa ceva. Senatorul se gândeşte că finanţarea ar putea veni din taxa pe viciu sau din recuperarea prejudiciilor aduse statului.

O alocaţie de 450 lei pe lună pentru fiecare copil ar însemna o gaură de 2 miliarde de lei pe lună din buget.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate