Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se cere DEMITEREA URGENTĂ a lui Meleşcanu! Ascunde înţelegeri cu Moscova. Tot el era ministru de externe şi când Iliescu recurgea la „firul roşu”

in Politic

Profesorul Cătălin Avramescu, fost şef al cancelariei Prezidenţiale şi Ambasador, şi europarlamentarul Cristian Preda cer demiterea imediată a ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu. Cei doi îi impută lui Meleşcanu faptul că face înţelegeri secrete cu Moscova, minţind opinia publică, în defavoarea României şi fără ştiinţa Preşedintelui Klaus Iohannis scrie nasul.tv

Cătălin Avramescu: „Meleşcanu trebuie demis imediat!
Regimul Dragnea face, pe sub masă, înţelegeri cu regimul lui Putin”.

Cristian Preda: „Meleşcanu ascunde publicului înţelegeri cu Moscova.
Tot el era ministru de externe şi-n 1992-1996, când Iliescu recurgea la „firul roşuîn comunicarea cu Kremlinul.
Nu cred preşedintele Iohannis a fost informat de iniţiativele ministrului de externe.
Meleşcanu e la fel de periculos Iordache.
Trebuie demis imediat de Grindeanu!”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate