Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se fac angajari! Nu se cer studii superioare, principalele condiţii sunt hărnicia şi disponibilitatea la efort fizic.

in Articole

Iată posturile pentru care se fac angajări în această perioadă, în România, pentru care nu se cer studii superioare, şi pentru care principalele condiţii de eligibilitate sunt hărnicia şi disponibilitatea la efort fizic.

O firmă din Bucureşti angajează patru persoane pe postul de montator parchet relateaza romaniatv.ro
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în montarea parchetului laminat, e serios, poate munci în echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au permis de conducere categoria B.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 2400 lei şi 3300 lei, funcţie de numărul de metri montaţi lunar, şi contract de muncă.

12670929_1006144516106830_8998506929990586755_n
6 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post

Dacă eşti muncitor, ai experienţă în montarea de mobilier lemn şi MDF, eşti eligibil pentru un post în domeniu, remunerat cu salarii cuprinse între 1400 lei şi 2200 lei lunar, funcţie de pregătire.
Candidaţii sunt ofertaţi cu bonusuri pentru realizări, primă de 10% din salariu pentru ziua de naştere, contract de muncă.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O firmă din Timişoara angajează 10 muncitori necalificaţi şi calificaţi pe posturi de mecanic, lăcătuş mecanic, electromecanic, prelucrător prin aşchiere, frezor, operator CNC, tehnician.

Salariul de încadrare oferit e cuprins între 1350 şi 1700 lei brut lunar. Candidaţii sunt ofertaţi cu tichete de masă, al 13-lea salariu, primă de Paşti şi de Crăciun, bonusuri lunare funcţie de performanţă, spor de noapte de 25% şi spor de ore suplimentare de 2005.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate