Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se grăbeau să ajungă pe litoral și și-au uitat copilul pe Autostrada. Și-au dat seama după 150 de km că le lipsește ceva

in Articole

O familie care călătorea pe autostradă, către Riviera franceză, a reuşit să îşi uite fetiţa de trei ani într-o benzinărie duminică şi au condus mai bine de 150 de km înainte de a-şi da seama, informează poliţia franceză.

10984987_904835159571100_5519166887991314245_n
De fapt, părinţii s-au întors din drum atunci când o alertă a fost dată, prin radio, şi când aceştia au auzit-o, mai spun ofiţerii.

Fetiţa de trei ani a fost găsită într-o zonă de odihană pe Autostrada Soarelui franceză, în regiunea Drome, duminică, imediat după prânz. Nu a ştiut să le spună celor care au găsit-o decât că mai are un frate şi o soră, că mergea „la mare” cu familia sa şi că a văzut „maşina lui tati” plecând din faţa sa.

Doar la 45 de minute după ce micuţa a fost găsită -când au auzit alerta la radio- părinţii au sunat la poliţie. Parcurseseră deja peste 150 de km şi nici măcar nu realizaseră că fetiţa lipseşte, scrie The National. 

Duminică seară părinţii erau chestionaţi la o agenţie de poliţie şi copilul era îngrijit. Nu se ştie dacă aceştia vor fi acuzaţi de neglijenţă sau nu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate