Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se grabeste SINUCIDEREA EUROPEI! Iata ce se va intampla odata cu valul de imigranti

in Extern

Politologul american, E.Lutwak, într-un articol pe care l-a publicat în 30 august 2015, a atacat Vaticanul, într-un ton fără precedent. Lutwak consideră că în Europa islamismul va fi prima religie, în detrimentul creștinismului, în condițiile în care Vaticanul, dar și Italia, susțin valul de emigranți sirieni și nu numai.

emigranti

El consideră că, în acest moment, asistăm la sinuciderea Europei. Într-un interviu acordat ziarului italian, Il Giorno, responsabil de acest val de refugiați este Papa Francisc scrie efemeride.ro

O altă problemă este și cea a Libiei, care după moartea lui Dhaka nu mai este un stat. Tratatul încheiat între Obama și triburile radicale islamiste este o iluzie, spune Lutwak. Asistăm la o invazie progresivă a islamismului în Balcani, care se va termina prin ocuparea Europei. Președintele turc, Erdogan a deschis porțile Europei către islamism.

Lutwak a declarat că musulmanii sunt refractari să se integreze, vezi Franța, chiar dacă au trăit zeci de ani pe teritoriul unei țări. Lutwak a declarat în interviu, că Roma a suferit invazia barbarilor veniți din nord, Acum asistăm la o invazie care vine din sud.

Germania pare să fie visul oricărui refugiat. Țara promisiunilor, locul unde un prieten sau o rudă își așteaptă concetățenii.

Angela Merkel a cerut Comisiei Europene, ca refugiații să fie împărțiți proporțional, pe fiecare țară componentă a UE. Manifestațiile organizate de către extrema dreaptă germană s-au înmulțit. Aceeași situație și în Suedia. În Franța și Marea Britanie sunt dezbateri și polemici, pro și contra. Spania și Italia au fost practic luate cu asalt de către refugiați.

Conform statisticilor, în Europa există 21 de milioane de imigranți care provin din țări din afara Europei, aceștia sunt numiți extracomunitari. Este o cifră mare, în condițiile în care, în Europa sunt probleme cu locurile de muncă, șomajul, economia care înregistrează descreșteri în multe domenii.

Uniunea Europeană are o populație de 500 de milioane, din care 21 de milioane sunt extracomunitari. Nu știu dacă este mult sau puțin, nu știu dacă își vor găsi un loc în societatea europeană, cert este că impactul acestui val de refugiați a fost puternic, numărul lor crește de la o zi la alta și multe țări nu sunt pregătite pentru a găzdui refugiații. Vorbim aici nu numai despre costurile pe care trebuie să le suporte o țară, dar și despre impactul psihologic asupra europenilor.

Acești oameni pe care îi numim refugiați nu sunt vinovați pentru ceea ce li s-a întâmplat și nici pentru faptul că, în disperare, au plecat spre Europa. De ce s-a lăsat ca situația din Siria să degenereze? Cine a avut acest interes?

În Germania a lut ființă un grup numit Pegida, care are ca slogan Europa patriotă, contra islamului. Dacă la înființare, grupul avea 500 de susținători, în câteva săptămâni, numărul a crescut la 10000. Această situație care se produce în Europa face parte dintr-un scenariu? Cine l-a regizat și care va fi finalul?

SURSA: Efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate