Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se modifică limita de viteză în localități

in Politic

Mai mulţi senatori PSD au iniţiat un proiect de lege prin care limita de vizteză în localităţi va fi mărită la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A şi B, şi 60 de km/h pentru celelalte categorii de autovehicule.

Proiectul prevede că limita de viteză în localităţi este de 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A şi B şi de 60 de km/h pentru celelalte categorii de autovehicule. Proiectul de lege a fost depus ieri, la Parlament, şi este semnat de senatorii PSD Sorin Bota, Ioan Deneş, Mihai Fifor şi Şerban Nicolae.

„Fluidizarea traficului pe drumurile aglomerate din România şi reducerea timpilor de condus pentru şoferi, reducându-se oboseala acestora”“, sunt argumentele expuse de iniţiatori.

În plus, proiectul mai prevede că indicatoarele rutiere provizorii de avertizare şi restricţionare a vitezei în trafic aflate pe sectoarele de drum unde au loc lucrări vor fi însoţite de plăcuţe adiţionale, lizibile, inscripţionate cu perioada de desfăşurare a lucrărilor şi intervalul orar în care se execută acestea.

În actuala lege, limita maximă de viteză în localităţi este de 50 km/h.

Sursa: adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate