Se numeste BeeRaider si este “Tastatura viitorului”

in Informatica

Ray McEnaney este numele celui care a inventat ceea ce el numeste “tastatura viitorului”. Nemultumit de tastatura traditionala, qwerty, barbatul a tot cautat modalitati si solutii pentru un accesoriu mult mai usor de folosit. I-a luat mai bine de zece ani sa ajunga la rezultatul final, de care el este tare multumit.

Se numeste BeeRaider (de la englezescul bee=albina) si seamana cu o albina in zbor, dupa cum spune chiar cel care a inventat-o, o albina cu aripile desfacute. Tastele folosite mai des sunt plasate in centru, iar cele pe care le utilizezi mai rar mai departe, spre “aripi”.

Ray McEnaney spune ca oricine se poate obisnui cu aceasta tastatura si poate prinde viteza la tastat in maximum 20 de minute. Cei care au testat-o spun ca este usor de folosit si ca ajungi sa retii rapid unde sunt plasate tastele.

Tastatura BeeRaider este disponibila pentru pre-order in mai multe variante, inclusiv cea pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android. Aplicatia costa 1,92 dolari, iar tastatura – 112,49$.

thumb (12)

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*