Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se pare ca plange si Diaconu de la Strasburg !

in Politic

As putea sa cred ca suferinta dvs. d-le Diaconu, este credibila, pentru ca cei ce te-au impins in balconul de la CC, ti-au cerut si inca iti mai cer servicii. Te-ai simtit bine in PNL, aservit FSN-PDSR-PSD. Campeanu a iesit din Conventia Democratica si s-a aruncat in bratele lui Iliescu, care i-a facut bucati partidul impartindul in aripi si aripioare, contra sinecuri. L-a adunat de pe drumuri, cat de cat Stolojan, care isi cauta si el un cuibusor, dupa plecarea de la guvernare. Remorcat de „cuirasatul” Basescu, a crezut ca va face fata valurilor facute de kominternistii bolsevici si ceausiti, alipiti lui Iliescu, castigatorul desemnat de KGB al loviturii de stat din dec. 1989. Ametit de tangajul mare, Stolojan, caruia i se oferise carma, l-a apucat „raul de mare” predand rapid carma itempestiv lui Basescu, care s-a dovedit un bun navigator si pe marile politicii romanesti.

Tariceanu, pentru a carui saltare la functia de prim-ministru Basescu a apelat la „solutia imorala” cu Voiculescu, care todeauna a visat sa ajunga „carmaciul” Romaniei post-decembriste, s-a soldat cu nerecunostinta lui Tariceanu, care l-a tradat la fel de imtempestiv pe Basescu in vechea traditie liberala ca pe timpul lui Caragiale, pitulindu-se la sanul bolsevico-kominternist al lui Iliescu, aruncand cu noroi in cel care l-a urcat in seaua de premier. Asta este traditia la liberali, de care nu s-au vindecat inca, repetat-o si in cazul USL, cea mai mare gogoasa po;itica, inventata in laboratoarele de la Grivco, care a stat la baza CELOR DOUA SUSPENDARI ale lui Basescu.

Dar pentru ca D-zeu nu doarme nici macar in „gradina Maicii Domnului” toate au fost in zadar, pentru initiatori, in schimb s-a scos Romania de pe orbita Schengen, coborand-o pe una mult inferioara, astfel ca inca nu-si gaseste energiile necesare de revenire cu toata ravna noului Presedinte, care nu are inca un guvern care sa vasleasca in aceeasi directie si ne miscam in cercuri largi care fac iluzia ca mergem catre tinta dar ne intoarcem tot de unde am plecat. Impanat cu multe „conserve” rasaritene, din care mirosul meu imi spune ca si dvs ati putea face parte,d-le Diaconu, chiar daca ati fost plasat acum in sferele europene, sigur ca incepeti sa injurati actualul PNL, care incearca sa vasleasca in directia prosperitatii vesteuropene, cu toate vaslele contrare ale lui Atanasiu, care tot a conserva imi miroase.

Daca Atanasiu va fi acuncat peste bord, atunci directia de mers se va apropia de Schenghen si cred ca si de zona EURO. Eu te inteleg ! Din Parlamentul European d-ta vezi bine asta dar pentru ca iti fac aproape nerealizabile sarcinile asumate, te apuca furia pe acest PNL, in curs de revigorare, cu toata hartuiala infernala a fortelor retrograde interne si externe, care vor o noua directie, arata deja de Ponta, motiv pentru care de fapt a pierdut alegerile prezidentiale, pentru ca „stupid peuple” a inceput sa se trezeasca si sa adulmece directia in care vreti sa duceti Romania ! Daca gresesc astept sa fiu combatut d-le „europarlamentar” Diaconu – “cel independent” !

Un articol scris de: Terzi Petre

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate