Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se schimbă vârsta de obținere a PERMISULUI de conducere

in Stiri online

nouă lege este propusă în parlament şi aşteaptă  fie aprobatăTinerii care nu au împlinit încă vârstă de 18 ani, vor putea intra în posesia permisului de conducere, dacă legea va trece de Parlament. Astfel, persoanele tinere vor putea conduce de la vârsta de 16 ani, cum seîntâmplă deja în America şi în ţările din Europa de Vest. Cum vârsta primirii permisului se vaschimbaşi condiţiile însă vor fi altele.

1. Testul psihologic va fi mai amplu şi mai complex.

2. Candidaţii vor putea conduce maşini cu motoare de capacitate cilindrică de maxim 1.000 centimetri cubi, împiedicând astfel atingerea unor viteze mari.

3. Aceştia vor conduce în primul an numai în prezenţa unui şofer cu o experienţă de minim 5 ani. Proiectul urmează  fie adoptat în Parlament.

Sursa: stirideactualitate.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate