Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Se spune ca o persoana din 100 pot vedea ceea ce reprezinta fotografia numai dintr-o privire!

in Diverse

Te numeri printre putinele persoane care pot observa imediat imaginea corecta din aceasta fotografie?

Majoritatea petrec prea mult timp privind-o si cu greu reusesc sa-si dea seama , unii ghicind sau interpretand gresit….
Ceea ce urmeaza mai jos se refera la cat de perceptiv esti, iar acesta este unul dintre cele mai rapide si simple feluri de a-ti testa perceptia vizuala. In vreme ce toti avem abilitatea perceptiei, ea varieaza in intensitate de la un individ la altul.
Cuvantul ,,perceptie” este definit de Dictionarul Explicativ al Limbii Romane drept ,,Proces psihic de cunoastere senzoriala, prin care obiectele si fenomenele sunt reflectate ca intregi”. Astfel, este extrem de subiectiv si multi factori pot influenta felul in care o persoana percepe imprejurimile si conecteaza ceea ce ved sau experimenteaza.
Acest test de perceptie vizuala este o metoda amuzanta de a explora si de a vedea daca poti observa si alege imediat, sau alternativ, ce nu poti observa imediat. S-a spus ca numai o persoana din 100 poate trece acest test, asa ca hai sa incerci sa vezi daca tu esti aceea! Nu uita sa impartasesti testul si celor apropiati!
 
1. Priveste aceasta imagine. Ce observi?

Numai persoanele cu o perceptie extraordinara pot vedea corect aceasta imagine. Tu poti (3)

Este un barbat cu o palarie de cowboy. Doar o persoana din o suta poate observa asta imediat….!

Numai persoanele cu o perceptie extraordinara pot vedea corect aceasta imagine. Tu poti (2)

Tot nu poti observa?
3. Ai vazut altceva?
Multe persoane spun ca vad un liliac care atarna cu susul in jos, sau un fel de gandac. Numai persoanele cu o perceptie dezvoltata si creative pot observa ceea ce reprezinta cu adevarat! SURSA: SECRETELE.COM
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate