Se TAIE pensiile cadrelor militare de la 1 ianuarie 2016

in Evenimente

Cu toate că fostul Guvern avea prevăzut ca de la anul pensiile cadrelor militare să crească, tehnocrații conduși de Dacian Cioloș spun că acest lucru este imposibil.

pensionarii_militari_01_b8c0c7426b

Ba mai mult acestea vor scădea începând cu prima zi a anului viitor.
Pensiile militarilor nu vor mai fi calculate în funcție de venitul total al acestora, ci numai în funcție de salariul de bază, potrivit unei ordonanțe de urgență a Guvernului, potrivit libertatea.ro.

Conform actului normativ, din salariul de bază vor fi excluse şi alte avantaje precum: diurne, indemnizaţii de hrană sau de transport. Excluzând aceste sporuri, salariul de bază este foarte mic şi la el se va raporta pe viitor calculul pensiei pentru militari.

Mai mult: pensia specială va fi redusă, de la 80% din venit, la 65%.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.