Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Sebastian Ghiţă a făcut un anunţ incredibil: „Săptămâna viitoare voi prezenta mai multe documente incendiare”

in Politic

Unul dintre liderii Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă a făcut un anunţ incredibil în urmă cu câteva minute. În direct la România TV, deputatul a anunţat că săptămâna viitoare va prezenta mai multe documente incendiare în privinţa mafiei pădurilor din România.

„O să vedeţi saptamana viitoare niste documente zguduitore despre cum au fost jefuite padurile Romaniei. O sa prezinte PRU saptamana viitoare aceste documente. Romanii sa fie atenti pentru că se vor construi, in curand, niste fabrici in Ucraina. Ne iau lemnul si il duc in Ucraina”, a dezvăluit Ghiţă la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate