Secrete murdare care nu au fost aratate la TV de la „Ferma vedetelor”. Ce s-a intamplat intre vedete!

in ShowBiz

I-aţi văzut la televizor din 16 februarie şi până pe 4 iunie, când finala emisiunii “Ferma vedetelor” (PRO TV) a fost câştigată de actorul Paul Ipate (31 de ani). După trei săptămâni, secrete încă ies la suprafaţă, fiind povestite, pentru Click!, de trei dintre concurenţi, sub protecţia anonimatului. Aşa am aflat că prietenia dintre Octavian Strunilă şi Paul Ipate ar fi fost deseori încercată, dar şi că iubitul lui Jojo ar fi avut parte de tratament preferenţial din partea producătorilor.

“Afară e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”. Aşa sună o vorbă din bătrâni, care se potriveşte bine şi în cazul emisiunii „Ferma vedetelor” (PRO TV), filmată anul acesta din Cipru.

  • Deşi pe micile ecrane s-a văzut că între concurenţii Paul Ipate şi Octavian Strunilă era o prietenie trainică, în realitate au fost şi conflicte. S-ar părea că, la un moment dat, a existat o altercaţie între cei doi, Strunilă lovindu-l cu pumnul pe iubitul lui Jojo. Anda Ghiţă (ex-MasterChef) ar fi intervenit să-i despartă. „Strunilă e un om coleric. La o discuţie aprinsă cu Paul Ipate, l-a lovit. I-a dat cu pumnul în nas. A fost scandal, dar s-a acoperit treaba”, au confirmat, pentru Click!, mai multe surse prezente în “Ferma” din Cipru.
  • De multe ori, în emisiune s-a menţionat că Paul Ipate avea probleme cu spatele. Acesta trebuia să ia nişte pastile, dar nu pe stomacul gol. Aşa că, deşi nu era mâncare în fermă, Paul îşi primea raţia ca să poată să-şi ia medicamentele. Mai mult, primea în plus şi nişte suplimente de dulciuri.
  • Tot din cauza problemelor cu spatele, câştigătorul Paul Ipate nu ar fi primit probe de forţă la dueluri, ci doar de îndemânare şi echilibru.
  • Deşi la televizor se vedea că apa potabilă era scoasă de la o fântână, concurenţii aveau sticle cu apă înbuteliată, pe care o primeau la discreţie, când „ochii” camerelor nu erau fixaţi pe ei.
  • Au existat mai multe camere mobile şi fixe, cam câte una pentru fiecare concurent, astfel fiind mai uşor de urmărit fiecare în parte. Însă multe imagini au fost tăiate la montaj, în special cele care îi puneau într-o lumină defavorabilă.
  • În timpul filmărilor, în fermă au avut loc şi câteva petreceri, unde băutura a curs gârlă. Una dintre acestea a avut loc atunci când au venit în vizită membrii trupei Zdob şi Zdub. Atunci nu a mai fost limită la vin.
  • În timpul emisiunii au murit câteva animale, o capră şi o găină, însă momentele nu au fost difuzate, pentru a nu stârni reacţii din partea iubitorilor de animale.

Câştigătorul Paul Ipate a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro. Surse de pe platoul de filmare au povestit, pentru Click!, că fiecare concurent şi-a negociat onorariul. Cel mai mare ar fi fost de 1.500 de euro. Astfel, Paul a venit acasă din Cipru cu încă 24.000 de euro, pentru cele 3 luni petrecute în “Fermă”. Din premiul de 50.000 de euro a donat jumătate către “Hospice Casa Speranţei”. În concurs au mai fost Anda Ghiţă, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, Ami, Lili Sandu, Viorel Sipoş, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Octavian Strunilă, Roxana Nemeş, Denis Ştefan, Vasile Calofir şi Elena Lasconi.  Sursa: click.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.