Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Secrete Picante. Ce să nu îi spui niciodată după…

in Articole/Diverse

Să fim sincere cu noi. În general, după… femeile tind să vorbească fără să și gândească înainte. E una din puținele situații în care ele sunt vulnerabile și mai puțin cerebrale ca bărbații. Tocmai de aceea am întocmit pentru tine o listă cu lucrurile pe care EL nu trebuie să le audă de la tine sub nicio formă după o noapte de pasiune.

1. Te iubesc

Știm cât de sentimentale devin femeile în astfel de momente intime. Dar… nu există lucru care să pună mai rău pe fugă un bărbat recent întâlnit decât asta: să îți declari sentimentele imediat după ce ați terminat partida de sex. Nici măcar un partener stabil nu ar reacționa așa cum te-ai aștepta la auzul acestor cuvinte, prin prisma faptului că pentru ei primează partea fizică, și nu cea emoțională, când vine vorba pasiune. Concluzia? Niciodată, dar niciodată nu rosti aceste două cuvinte. Decât dacă, desigur, vrei să le folosești ca o armă și să îl vezi pe bietul individ fugind cu pantofii-n mână pe stradă în jos.

2. Orice referire la mama lui

Sunt mai multe persoane pe care nu le aduci în discuție când ești sub așternuturi: fostul tău, fosta lui, vecina aia supraponderală de la 5 etc. Dar oricare dintre aceste variante de mai sus nu se compară cu menționarea mamei lui! Chit că ți-ai adus aminte ceva urgent și ți-e teamă că vei uita, asumă-ți acest risc. Dacă vrei să nu mai fie bun de nimic, adu-ți aminte de cuvântul cu “m”…

3. Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult

E un lucru cunoscut de toată lumea: în 99, 999% din cazuri ei ajungând la linia de sosire cu mult înaintea femeii. Cu toate astea, dacă îți scapă un “gata?” sau un “mi-ar fi plăcut să dureze mai mult” nu vei reuși decât să îl faci să se simtă prost și vei pune mult mai multă presiune pe umerii lui în ceea ce privește o eventuală “data viitoare”.

4. A fost prima dată

Aici treaba e simplă: dacă nu te simți atât de confortabil în prezența persoanei în cauză încât să îi poți mărturisi înainte un lucru atât de important, e clar că nu trebuie să faceți acest pas împreună. Cel puțin nu acum.

5. Mama vrea să te cunoască

Da, nici menționarea mamei tale la scurt timp după ce el s-a hârjonit cu fiica lui nu e un lucru prea inspirat. Cu atât mai mult dacă nu sunteți de mult timp împreună și, în euforia momentului, îi spui noii tale cuceriri că-l duci duminică la prânz la mami.

6. Iuhuuuu, al șaselea!

Eh, da. Poate părea de la sine înțeles că nu îl treci pe răboj așa pe față. Deși te-ai putea gândi: “Ce, dacă ei o fac, noi de ce să fim mai prejos?” Bine, bine, dar tot doamnă trebuie să fii! Ții sau nu socoteala exactă a agendei cu cuceriri, asta trebuie să fie treaba ta și numai a ta.

sursa: unica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate