Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Secrete picante. Cele 7 păcate mortale ale unei relații

in Articole

Nu există o formulă magică pentru a menține o relație. Mulți își dau cu părerea, dar fiecare relație este diferită.

Dintr-o listă lungă aceste 7 păcate se dovedesc a fi cele mai periculoase și pot ajunge să distrugă orice relație ce pare solidă.

1-Resentimentul este otrava care omoară încet, dar sigur. Începe de la “nu ai spălat farfuria după ce ai mâncat” și “iar, nu ai pus rolă nouă la baie” și devine asemenea unui bulgăre de zăpadă aruncat la vale, din ce în ce mai mare. Ce trebuie să faci? Accepți partenerul cu toate defectele sale sau găsești o soluție de compromis care funcționează pentru amândoi.

2-Gelozia este o otravă care acționează imediat. Nu vrea nimeni să fie gelos, dar se întâmplă. Apoi începe controlul și continuă cu certuri și lupte care îi fac pe ambii parteneri nefericiți. Dacă ești o persoană geloasă, discută despre sentimentele tale. De obicei gelozia are la bază nesiguranța. Poate te-ai simțit abandonat de părinți sau o relație mai veche a lăsat răni adânci.

3-Așteptările nerealiste sunt moartea sigură a oricărei relații. E bine să ai așteptări de la partenerul tău, de exemplu să te aștepți să fie fidel, dar nu e ok dacă să avem așteptări deplasate, omul de lângă noi nu este perfect. Dacă simți că ai astfel de așteptări, fă un pas ăn spate și regândește problema.

4-Lipsa timpului este o problemă ce apare în special în cuplurile care au deja copii. Cuplurile care nu petrec timp împreună se vor despărți. Fă-ți timp! O cină, un film împreună înseamnă o reconectare la partener.

5-Lipsa de comunicare este unul dintre păcatele cele mai grave. O comunicare bună este piatra de temelie a oricărei relații. Ești fericit? Comunică? Ești trist? Comunică. Ești furios? Comunică. Problemele nu dispar dacă ne facem că nu le vedem și nu comunicăm despre ele.

6-Lipsa aprecierii. Fiecare persoană vrea să fie apreciată de cei din jur. Lucrurile frumoase și bune trebuie evidențiate. Un sărut și un mulțumesc valorează mai mult decât crezi.

7-Lipsa afecțiunii duce la o relație platonică. Trezește-l cu o sărutare intensă, îmbrățișează-ți soția când vii de la muncă, surprinde-l cu un sărut pe gât, ia-o pe mână în timp ce vă uitați la film etc.

sursa: Unica

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate