SECRETE PICANTE. Spune-mi câți parteneri ai vut să-ți spun cine ești. Experiență versus Norme morale

in Articole

Numărul de parteneri în relațiile amoroase este adesea un subiect tabu și lumea judecă cu asprime orice derapaj de la așa zisele norme morale. Doar că aceste norme sunt mai mult decât relative și societatea judecă adesea greșit femeile prea cuminți sau prea active sexual.

Între 0 și 3
Dacă nu ai mai puțin de 22 de ani, deja ești în pericol să fii depășită de fetele care dau BAC-ul pentru prima oară vara asta. Dacă tot nu ai fost cu prea mulți bărbați la viața ta, nici nu știi dacă sau ce ai pierdut, așa că nu regreți experiențele ratate.Cel mai probabil ai avut sau ai o relație de ani de zile cu colegul de liceu sau facultate, totul merge banal de bine și nu te interesează lumea care colcăie sâmbătă seara pe Tinder în centrul Vechi.

Între 3 și 5
Ai avut câteva relații de lungime medie, sau una lungă și serioase și câteva replici mai timide ca urmare.
Nimic nu se compară cu fostul (primul, sau cel important oricum) și toți feții frumoși pălesc în fața amintirii lui. Partea proastă este că nici nu o să fii vreodată fericită și că el nici măcar nu era atât de grozav.

Între 5 și 10
Ești pe piață regulat și știi tot ce mișcă, fără să te consideri promiscuă încă. Nu ai depășit vârsta de 30 de ani, deci mai ai timp să-l găsești pe Făt frumos sau să mai încerci câțiva bărbați până să te duci la mănăstire cu icoana lui Arsenie Boca, sau în cluburile LGBT, căutând femei singure ca tine.

Mai mult de 10
Deja ești experimentată și tot ce ține de bărbați nu te mai dă pe spate. Știi adevărul despre miturile bărbaților de culoare, știi cum stă treaba cu perineul și știi că o ciorbă bună face, de la o vârstă, cam cât o coborâre cu gura sub centură.

Pentru că de la 7 parteneri încolo ai încetat să mai crezi în EL, acum aștepți ori un sponsor bogat, ori un tip normal care să te accepte așa, cu trecut ceva mai tumultuos. Sau nu, depinde de tine.

sursa: unica.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.