Secretul care o face suculentă! Asa se pregătește friptura perfectă la tigaie.

in Secretele bucatariei

Atunci când vremea nu îți permite să aprinzi grătarul ori ești prea grăbit, friptura la tigaia poate fi alegerea potrivită.

big_friptura_70889600

Preparatul îți va reuși numai dacă ții cont de câteva trucuri. Succesul unei fripturi reușite stă în sunetul produs de bucata de carne atunci când este pusă în tigaie, potrivit gustos.ro.

Carnea își modifică aroma și culoarea numai când e supusă la temperaturi mari. Rezultatele apar astfel doar dacă tigaia este încinsă. Dacă nu vei auzi carnea sfârâind, înseamnă că trebuie s-o mai lași puțin pe foc.

Alte trucuri pentru prepararea la tigaie a unei fripturi perfecte:

– folositi un pic de unt, in loc de ulei;
– puneti in tigaie, langa carne, si cateva ierburi aromatice si condimente: rozmarin, usturoi, piper, felii de lamaie etc.
– marinati carnea inainte de a o prepara termic;

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.