Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Secretul ei te va HIPNOTIZA! Punem pariu că nu poţi privi mai mult de 5 secunde această fotografie

in Diverse

Prin intermediul retelelor de socializare, aceasta imagine a devenit extrem de populara într-un timp foarte scurt. Zeci de mii de oameni au avut acelasi raspuns dupa ce au privit-o: nu te poti uita la ea mai mult de 5 secunde pentru ca ametesti.

Această fotografie a făcut furori în mediul virtual! În numai 3 zile, imaginea a strâns nici mai mult, nici mai puţin 10.000 de like-uri pe Facebook.

E foarte ciudat ce imagini apar în diferite contexte, la care nu ne aşteptăm deloc. Iată o iluzie optică pe care nu o poţi privi mai mult de 5 secunde.

nu-te-poti-uita-la-chipul-ei-mai-mult-de-5-secunde-secretul-ei-te-va-hipnotiza-134810

Imaginea face parte din categoria iluziilor optice, care ne pun la încercare mintea si perceptia asupra lucrurilor din jurul nostru.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate