Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Semnele si minunile se inmultesc: Invatatorul lumii isi face aparitia

in Curiozitati

Semnele si minunile se inmultesc:
Invatatorul lumii isi face aparitia

Art media Publishing House-Romania cu copyrightul Invent Terra Nova & Share International Foundantion a scos recent o publicatie intitulata REAPARITIA. Intr-o caseta de la pagina 4, sub invitatia Cum putem si noi ajuta, se spune ca lucrul cel mai important este acela de a raspindi pe o arie cit mai larga informatii despre rintoarcerea Invatatorului Maitreya.

Poate cel mai simplu mod este acela de a raspindi copii sau traduceri ale acestui ziar in limba voastra se specifica in caseta. Este exact ceea ce facem noi acum, desi fiecare cititor stie ca revista noastra a inceput sa publice inca de acum citiva ani informatii despre Maitreya. Prin urmare, sI in numerele viitoare, veti putea citi o suma de articole referitoare la reaparitia Invatatorului Lumii.

Aurora INOAN

A fost asteptat de multe generatii de oameni apartinind tuturor marilor religii. Crestinii il numesc Hrist si-l asteapta intoarcerea iminenta. Il asteapta si-L numesc Mesia; hindusii asteapta venirea lui Krishna; budistii Il asteapta pe Buddha Maitreya, iar musulmanii pe Imam Mahdi sau Mesia. Chiar daca numele sint diferite, multi cred ca toate se refera la aceeasi fiinta: Invatatorul Lumii, al carui nume este Maitreya.

Preferind sa fie (re)cunoscut doar la Invatatorul, Maitreya nu este un lider religios si nici nu vrea sa fondeze o noua religie, ci a venit pentru a fi invatatorul si calauza tuturor oamenilor, indiferent daca acestia fac parte sau nu dintr-o religie.

In aceste vremuri de mare criza politica, economica si sociala, Maitreya va inspira umanitatea sa se considere o familie si sa creeze o civilizatie bazata pe daruire, pe dreptate economica si sociala si pe cooperare globala. El va chema la actiune pentru salvarea a milioane de oameni care mor de foame anual, intr-o lume imbelsugata. Unul din sfaturile lui Maitreya va fi modificarea prioritatilor sociale astfel incit hrana adecvata, dreptul la o locuinta, la imbracaminte, educatie si ingrijire medicala sa devina drepturi universale.

Inspirata de Maitreya, umanitatea insasi va face modificarile necesare si va crea o lume mai echilibrata si mai dreapta pentru toti.

O aparitie treptata

In ultimii ani, cel ce a furnizat cele mai multe informatii despre aparitia lui Maitreya a fost Benjamin Creme, un scriitor si artist britanic care a vorbit si scris despre acest eveniment inca din 1974. Potrivit lui Creme, Maitreya a coborit, in iulie 1977, din Himalaya pentru a locui in comunitatea indiano-pachistaneza din Londra. El a trait si muncit acolo sub aparenta unui om obisnuit, fiind cunoscut de foarte putini in adevarata Lui lumina. El si-a facut aparitia treptat in vazul unei multimi de oameni pentru a nu nesocoti liberul arbitru al omenirii.

Ca om modern, preocupat de problemele actuale, Maitreya a lucrat pe multiple niveluri incepind din 1977, pentru a pregati omenirea pentru prezenta Sa fizica. Venind din umbra, revarsarea energiei Sale extraordinare a impulsionat schimbari importante in multe privinte, printre care caderea comunismului in Uniunea Sovietica si inlaturarea apartheidului in Africa de Sud, apropierea intre Est si Vest, puterea tot mai mare a glasului popoarelor si o atentie din partea intregii lumi asupra conservarii mediului. Se pare ca S-a intilnit cu grupuri de ziaristi si lideri puternici din toate domeniile, prezentindu-le solutiile Sale la problemele actuale cele mai stringente si revelindu-le rolul pe care l-ar putea avea in viitor.

Incepind din 1988, Maitreya a aparut ca prin minune in intreaga lume, revelindu-Se mai ales unor grupuri religioase ortodoxe, prezentind in cuvintele cele mai simple marile legi spirituale care ne guverneaza vietile. Prin semnele si manifestarile Sale din ce in ce mai numeroase, reprezentate pe larg, in mass-media, El a atins inimile a milioane de oameni pregatindu-i pentru aparitia Sa apropiata.

Ziua Adevarului

Maitreya Isi va revela adevarata identitate cit mai devreme posibil. In Ziua Adevarului retelele internationale de televiziune se vor cupla. La invitatia mass-media vom vedea chipul lui, Maitreya la televizor, insa El nu va vorbi. In schimb, cu totii vom percepe cuvintele Sale prin telepatie, in chiar limba noastra, in timp ce El va contacta mintile tuturor oamenilor. Chiar si cei ce nu se vor uita la televizor vor avea aceeasi traire. In acelasi timp, in intreaga lume se vor produce in mod spontan sute de mii de vindecari. In acest fel vom sti ca acest om este cu adevarat Invatatorul Lumii.
Volumul II – Misiunea lui Maitreya poate fi procurat de la doamna PIRVU MARIA, telefon 324.05.07, dupa orele 20.00 si 0721.89.33.88

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate