Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Senatul „a omorât” astazi voința celor peste 7 milioane de romani doar ca „sa le fie lor bine”

in Politic

La referendumul din 2009 77,78% dintre alegătorii români au votat în favoarea Parlamentului unicameral, iar 88,84% au votat pentru reducerea numărului de parlamentari. Atunci prezenta la vot a fost de 50,95%.

Senatul „a omorât” astazi voința celor peste 7 milioane de romani care au votat pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 si a respins in plen, propunerea legislativa a deputatului PMP Eugen Tomac privind modificarea normei de reprezentare in cele doua Camere ale Parlamentului. Conform propunerii lui TOMAC numărul  total de parlamentari trebuia redus la 300, asa cum au hotărât romanii in urma referendumului din 2009. (Iata aici propunerea sa legislativa).

Parlamentarul a scris pe pagina sa de facebook ca PSD, PNL, ALDE, UNPR şi UDMR nu sunt de acord cu cetățenii români. Ei au votat pentru păstrarea structurii actuale, cu 500 de aleși ineficienți.

Au încălcat oare parlamentarii astăzi Constituția României pe care au jurat la începutul mandatului și în care scrie foarte clar ca poporul este suveran !!!

Din fericire, votul celor peste 7 milioane de romani ar putea sa nu fie inutil. Propunerea legislativa a deputatului TOMAC va intra și in dezbaterea Camerei Deputaților, care are rol decizional in acest sens.

Detalii mai multe citiți aici.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate