Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Separatiştii vor să se răzbune pe Republica Moldova”. DEZVĂLUIRILE unui tânăr din Ialoveni care luptă în Donbas

in Extern

Are 23 de ani, dar este deja luptător experimentat. Este vorba despre un tânăr din Ialoveni, care a renunţat la viaţa normală şi s-a înrolat de partea insurgenţilor din regiunea Donbas. El luptă de un şi jumătate alături de separatiştii proruşi şi spune că nu va mai reveni acasă:

„Acum patru zile am ieşit din spital, am avut contuzie şi comoție cerebrală, dar totul este normal! Doctorii spunea că eu nu o să aud. Acum sunt ofiţer. – Cum aşa ţi-a propus acolo cineva ? – Da. Eu pur și simplu am vrut să văd ce capacități am.”

Oferta de a lupta în Ucraina a venit de la o persoană din regiunea Rostov, responsabilă de racolarea voluntarilor. Tânărul spune că insurgenţii proruşi dispun de un arsenal impresionant.

Tânărul a mai spus că separatiştii proruşi vor să se răzbune pe Republica Moldova pentru că a ales parcursul european.

Tânărul mărturiseşte că trăieşte un coşmar în estul Ucrainei. Radu a mai spus că a avut o copilărie grea. A rămas fără mamă la o vârstă fragedă, după ce femeia a plecat să-şi câştige existenţa în Italia. Băiatul a rămas fără tutore. A absolvit nouă clase şi s-a angajat în domeniul construcţiilor.

sursa: publika.md

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate