Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Serban Huidu: „Să va ia dracu’ tovarăşi! Nu aţi făcut în anii ăştia decât să profitaţi de pe urmă unor oameni cu probleme, aţi splat creiere şi aţi distrus industria de televiziune din România”

in ShowBiz

Realizatorul TV Şerban Huidu şi-a explicat de curând părerea despre realizatorii TV care profită de dramele personale ale oamenilor pentru a face rating.

Vedeta TV face referire în special la cântăreaţa Naomi despre care susţine că este exemplul perfect de victimă a sistemului medical şi de învăţamânt din România.

“Aşadar, mă uitam cum mult prea divorţata mahalagioică principală din trust, recte Bahmaimuteanca a readus-o în emisiune pe celebra Naomi. Păi dacă e subiectul de interes (aia cu legalizarea Parteneriatului civil) de ce să nu apelăm la serviciile celei mai cunoscute “dive” de acest gen?

Când dădeam din cap, gândindu-mă pentru a o mia oară cât de mult rău face Naomi, m-a lovit ca trenul adevăratul rău. L-am sesizat mai demult dar nu am insistat pe el şi îmi pare rău. Oameni buni adevărul stă aşa:

Naomi este produsul unui sistem medical, de învăţământ,de protejare a copiilor abandonaţi, complet falimentare. Ea este produsul României aşa imperfectă cum ea. Cu toate bubele ei sau ale lui, cu toate problemele pe care le generează, cu toate angoasele şi greşelile. Este un om chinuit şi cu probleme dar, repet, reprezintă falimentul nostru că ţară.

Pe de altă parte, tzatza precupeaţa căsătorită divorţată, bătută cu pliciul şi în căutare de senzaţional cu orice preţ, Bahmuteanca, este muuuult mai vinovată. Vinovată pentru că profită de pe urmă unor oameni cu probleme, că a picurat puţin câte puţin dar constant, idei fixe legate de oameni, că spală minţile telespectatorilor creduli, că face exact ce nu ar trebui să facă, promiscuitate, răutate gratuită şi cretinism”, a spus Şerban Huidu.

În acelaşi timp, vedeta TV a numit şi câţiva colegi de breaslă care fac, în opinia lui, greşeala de a profita de oameni în fiecare zi prin intermediul emisiunilor pe care le prezintă.

“Să îţi fie ruşine dragă Bahnu şi ţie şi lui Dan Diaconescu, Medelin Ionescu, Măruţă, Capatos, Brancu Gherle, Ciutaci, Gazi, Mirceabadieni, Radubancieni sau Ciuvicieni. Să va ia dracu’ tovarăşi! Nu aţi făcut în anii ăştia decât să profitaţi de pe urmă unor oameni cu probleme, aţi splat creiere şi aţi distrus industria de televiziune din România. Felicitări!”, a scris realizatorul TV pe blogul său”, a conchis Şerban Huidu.

Sursa: informatiazilei.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate