Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Şi-a înjunghiat soţia chiar de Ziua Femeii!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Un militar şi-a înjunghiat soţia, cu un cuţit de bucătărie, chiar în ziua de 8 Martie, după care a încercat să se sinucidă.

   „În ziua de 8 martie 2017, în jurul orei 19.45, în timp ce se afla la domiciliul său, inculpatul Creastă Lucian, aflat în stare de ebrietate, şi-a înjunghiat soţia în mod repetat, cu un cuţit de bucătărie, după care a încercat să se sinucidă. Militarul în cauză şi persoana vătămată au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale, iniţial la un spital din municipiul Roşiorii de Vede, iar ulterior la Spitalul Judeţean Teleorman”, transmite un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

  Medicul legist a constatat că femeia a suferit „leziuni produse prin lovire repetată cu corp dur tăietor, înţepător, care necesită pentru vindecare 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale, fiind de natură a-i pune în primejdie viaţa„. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor, în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

   Subofiţerul este acum cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, cu referire la infracțiunea de violenţă în familie. Inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă magistraților din cadrul Tribunalului Militar București, care au admis cererea şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia. (foto: pixabay.com)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web