Si-a vandut apartamentul si traieste intr-o duba! Motivul uimitor pentru care a decis asta

in Diverse

Satul de viata agitata a Bucurestiului, un barbat din Capitala a decis sa traiasca in pustiu.

Cu banii obtinuti pe apartamentul in care a trait pana la 50 de ani, omul si-a cumparat o duba in care si-a inghesuit toate amintirile. Automobilul sta parcat sub podul CFR din Fetesti, judetul Ialomita.

61828631

Pe o vreme caniculara de august, Constantin Abas (57 de ani) sta la umbra unui hamac improvizat din carpe si saci de plastic, amenajat langa dubita in care locuieste de sapte ani. Originar din Bucuresti, barbatul a decis sa renunte la viata agitata din Capitala si s-o ia de la zero in pustiu. si-a vandut apartamentul pe care l-a primit mostenire de la parinti, iar cu banii obtinuti si-a cumparat o duba.

Citeste mai multe pe Adevarul

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.