Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Si-a vazut băieții aproape morți, dar femeia nu a chemat ambulanţa. Reacţia mamei i-a surprins…

in Articole

O fotografie postată pe reţelele de socializare i-a îngrozit pe utilizatori. În imagini apar doi copii, cu trupurile strivite de o bârnă de lemn.

farsa-tinerilor-a-ingrozit-internetul_383837

 

Din fericire, totul este o glumă, pusă la cale de doi tineri, pentru a-şi speria mama. Băieţii sunt mari amatori de farse, aşa că au considerat că femeia este ţinta perfectă, pentru a-şi realiza obiectivul. Au avut nevoie de un stâlp de lemn şi de multă imaginație, pentru a face scenariul cât mai real scrie blastingnews.ro

Reacţia mamei i-a surprins… Văzându-și băieții aproape morți, femeia nu a chemat ambulanţa, aşa cum ar face orice om în această situație, ci le-a făcut o fotografie.Aceasta și-a dat seama că totul este o glumă, destul de macabră, pusă la cale de copii.

Deși nu a fost o experiență plăcută, nu a recunoscut teama pe care a trăit-o în momentul în care i-a văzut striviți de stâlp. Se pare că între membrii familiei era o competiție a farselor, mereu încercând să se surprindă cu cele mai ciudate glume.

”Zarurile au fost aruncate, imediat ce familia mea a declarat un adevărat război al farselor! Mama mea nu v-a recunoaște niciodată cât de rău s-a speriat, chiar dacă clipele de groază nu au durat decât câteva secunde”, a menționat, în dreptul fotografiei publicte pe Facebook, autorul farsei, potrivit realitatea.net. Tinerii au fost dezamăgiți de faptul că  gluma lor nu a avut efectul dorit. Mama i-a fotografiat și a intrat liniștită în casă, unde și-a continuat activitățile gospodărești.

Un caz similar a avut loc anul trecut și a fost organizat de mai mulți studenți din Portugalia, care, din păcate, a avut consecințe grave. Șase tineri au decedat, după ce s-au oferit să fie protagoniștii unei farse studenţeşti, o practică academică intens promovată în rândul studenților. Aceștia și-au legat pietre de picioare și au intrat în apă, în zona plajei Meco, informa Agerpres, la acea vreme. Unul dintre ei a reușit să se salveze și a anunțat  autorităţile, pentru a-i salva pe ceilalți tineri. Trupurile neinsuflețite ale studenților au fost descoperite, însă, de-abia după opt zile, în marea agitată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate