Și-a văzut moartea cu ochii din cauza unui obiect prezent în orice geantă

in Spiritualitate

Și-a văzut moartea cu ochii din cauza unui obiect prezent în orice geantă 

Joanna Catwright credea că este vorba despre o simplă răceală, însă, în realitate, aceasta făcuse șoc toxic.

14318502765f833646

După numai 3 zile, și-a pierdut cunoștința total și starea s-a agravat teribil. După 8 zile de comă, Joanna s-a trezit.

„Când m-am trezit din coma nu stiam ce se intampla, nu imi aminteam absolut nimic! Cineva mi-a adus poze cu copiii mei, dar nu ii recunosteam”, a spus Joanna la trezirea din comă, potrivit mirror.co.uk

Joanna a juns în comă din cauza unui tampon. În lume, există o întreagă dezbatere despre folosirea tampoanelor: cele uzuale este posibil să conțină azbest. Cu toate acestea, interzicerea azbestului nu apare în nicio lege.

Sfaturile medicilor tinde spre alegerea unor produse de calitate pentru a nu periclita sănătatea prin achiziționarea de lucruri ieftine și de proastă calitate.

Sursa: observator.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*