Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Si-au făcut o fotografie dar au trăit un șoc atunci când au observat detaliul surprinzător

in Curiozitati

Mai mulți tineri au ales să petreacă o seară pe o pajiște, pentru a se bucura de răcoarea unei seri de vară. Pentru a imortaliza momentul, au ales să facă o poză în fața unei case din apropiere. Ceea ce părea  a fi o simplă fotografie a devenit un șoc pentru grupul petrecăreț, când au observat detaliul înfiorător.

fantoma-femeii-cu-copilul-in-bra-e_380033

Natasha și prietenii săi din orașul Wem, Marea Britanie, au observat  că în poză apărea și o femeie cu un copil în brațe, la geamul locuinței din spatele lor.

Casa era în construcție și știau că nimeni nu locuiește în ea, așa că au decis să exploreze spațiul în căutarea adevărului misterios.

După mai multe verificări, gașca de prieteni nu a descoperit nicio femeie sau copil, ceea ce le-a alimentat suspiciunile.

”Am analizat poza și echipament de construcție nu avea cum să fie, iar clădirea era neterminată. Cine era acolo? Posibil să fi fost un muncitor, dar părea că este o femeie cu un copil în brațe”, a declarat una dintre tinere pentru publicația Mirror, citată de stirileprotv.

Toți membrii grupului au ajuns la concluzia că apariția misterioasă este o fantomă, care le-a dat fiori în noaptea aceea.

”Mi-ar plăcea ca cineva să facă o investigație. Au mai fost multe întâmplări cu fantome în Wem, dar s-au dovedit a fi false. Eu cred că sigur există ceva acolo”, a adăugat Natasha, potrivit sursei menționate.

Un alt caz similar a avut loc în anul 1995, când primăria din Wem a luat foc. În timp ce pompierii se luptau să stingă incendiul, un localnic s-a hotărât să facă mai multe fotografii.

Într-una dintre ele se observă silueta unei fetițe aflată în apropierea flăcărilor, care păreau inofensive pentru ea. La vremea respectivă, martorii au susținut că nu a existat nicio victimă în urma incendiului.

Orașul a devenit celebru datorită acestei descoperiri și a fost vizitat de echipa de la „Ghostbusters”. Mai târziu, poza a fost examinată de specialiștii de la Muzeul Național de Fotografie și răspunsul acestora a dezamăgit întreaga comunitate, fotografia era un fals, bine realizat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate