Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Și Biserica iese ÎN STRADĂ: Sfântul Sinod anunță CEL MAI MARE MARȘ din istoria României

in Articole/Evenimente

Biserica Ortodoxă anunță că va organiza cel mai mare marș din istoria României! În urma ședinței de lucru din 9 februarie, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel și-au anunțat binecuvântarea și sprijinul pentru organizarea la nivel naţional a Marşului pentru viaţă 2017.

Sub genericul „Ajută mama şi copilul”, manifestarea, programată pentru 25 martie când ortodocșii sărbătoresc Buna Vestire, dorește să promoveze valorile familiei creștine tradiționale.

În susținerea aceleiași idei, Sfântul Sinod a adresat un mesaj către toți părinții care lucrează peste hotare, îndemnându-i „fie să ia copiii cu ei, fie să se întoarcă acasă la copii, întrucât aceștia suferă în mod deosebit din cauza lipsei prezenței fizice și afective a părinților”.

În ceea ce privește situația actuală a țării, Sfântul Sinod îndeamnă la rugăciune, dialog și coresponsabilitate socială pentru a fi depășite stările conflictuale din societate, se anunţă într-un comunicat de presă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate