Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Şi braconieri, şi posesori ilegali de arme

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţiştii nemţeni au descoperit, în urma a cinci percheziţii efectuate luni, în cadrul unui dosar penal de braconaj cinegetic, arme de vânătoare, sute de cartuşe şi trofee de cervide.

   Perchezițiile au avut loc la imobile situate pe raza localității Borca-Neamţ, polițiștii ridicând, în vederea confiscării, trei arme de vânătoare artizanale, 27 de cartușe de vânătoare tot artizanale, 305 capse de inițiere, pulbere de aprindere, alice metalice, patru capse electrice pirotehnice, o capcană artizanală şi un sistem optic de ochire tip lunetă, transmite un comunicat al Poliţiei Române. S-au mai găsit opt trofee de cervide, 173 cartușe cu glonț și alice de diferite calibre și mărci precum și 300 tuburi provenite de la diferite cartușe de vânătoare și cartușe militare.

   În urma cercetărilor, a reieșit că cei în cauză nu sunt deținători legali de arme sau muniție, oamenii legii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală fără drept. (foto: Poliţia Română)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate