Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Siestă a liderilor lumii arabe la Summitul Arab anual

in Articole/Extern/Stiri online

În Iordania a avut loc a 28-a întâlnire a liderilor din lumea arabă. La summit au participat 16 șefi de state, care au discutat probleme importante precum rezolvarea conflictului israeliano-palestinian, situația resurselor de petrol, schimbările politice în zonele de conflict(Siria, Libia, Yemen sau Irak) dar și rolul Iranului în regiune.
Subiectele importante, problemele grave, i-au făcut pe anumiți lideri arabi, cam un sfert dintre cei prezenți, să adoarmă în timpul discuțiilor.

Fotografiile din timpul întâlnirii arabe s-au răspândit în mediul online și s-au făcut și glume pe seama celor care dormeau în timp ce problemele importante ale crizei arabe erau discutate. Un utilizator Twitter, a spus că „Trezirea Arabă” despre care se vorbea acum câțiva ani, este urmată de „Siesta Arabă”.
În aceste fotografii, în stânga sus este președintele din Djibouti, Ismail Omar Guelleh, în dreapta sus este președintele Palestinei Mahmoud Abbas, în stânga jos este președintele Yemenului Abdrabbuh Mansur Hadi și în dreapta jos este Emirul din Kuweit Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.(foto BuzzFeed)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate