Simpaticul concurent de la Next Star s-a dezlănțuit la Răi da’ buni!

in ShowBiz

După ce i-a cucerit pe telespectatori cu dansul său la ultima ediție de „Next Star”, Luca Marin a făcut spectacol și la „Răi da’ buni!”

Însoțit de mama sa în platoul emisiunii lui Mihai Morar, preferatul publicului de la „Next Star” a mai oferit un mini-recital de dans și muzică. Mai mult, simpaticul puști a mărturisit și care este cel mai mare vis al său: „Vreau să-i arăt lui tataie Costel că nimic nu este imposibil”!

https://www.youtube.com/watch?v=hwMx6E64vxg

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.