Simptomul ascuns in prima luna de sarcina pe care nu îl știai până acum

in Sanatate

După cum știți toate, cel mai comun semn al unei sarcini este lipsa menstruației. Ca să afli un răspuns sigur poți face un test de sarcină sau și mai bine: o vizită a ginecolog. Pe de altă parte, există și un simptom care îţi poate arăta că eşti însărcinată, despre care multe femei nu știu:  o sângerare vaginală, ca semn timpuriu de sarcină, și asta fără să îţi întârzie menstruaţia.

sar

În popor poartă numele de “sângerarea de implantare” și apare la 10-14 zile de la fertilizare, în momentul în care oul fertil  s-a prins de peretele uterului, scrieRealitatea.net.

Este de la sine înțeles că această sângerare nu poate fi confundată cu ciclul menstrual: este mai deschisă la culoare și mai puțină în cantitate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.