Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Singurul român din topul Forbes al celor mai bogați pământeni este ION ȚIRIAC

in Extern/Stiri online
Topul Forbes al celor mai bogați pământeni a atins anul acesta o cifră record de miliardari la nivel mondial: 2043. 
Cel mai bogat, ocupând primul loc, este Fondatorul Microsoft- Bill Gates care  a ajuns la o avere estimată la valoarea de 86 miliarde de dolari, aceasta însemnând că din primăvara anului trecut până în prezent, averea sa a crescut cu 11 miliarde de dolari. Domnul Gates, în ultimile ediții a deschis clasamentul de 18 ori.
 Ca o ironie a sorții, vestea că este cel mai bogat pământean a primit-o în timpul unei întâlniri cu Donald Trump care a ajuns în poziția 544 a clasamentului(în ultimul an a pierdut 1 miliard de dolari) adică practic a pierdut 220 de poziții de anul trecut până acum.
 A doua poziție a clasamentului Forbes este ocupată de Warren Buffet, investitorul american cu o avere estimată la 75 miliarde de dolari. Averea sa a crescut cu 14 miliarde de dolari față  de anul trecut.
 A treia poziție în topul Forbes este ocupată de Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon.com(1994) care a ajuns la o avere estimată la 72,8 miliarde de dolari, înregistrând de anul trecut până în prezent o creștere a veniturilor cu aproape 30 de miliarde de dolari.
 Între  primii bogați ai lumii se regăsesc și proprietarul Zara, Amancio Ortega, a cărui avere a fost estimată la 71 miliarde de dolari, precum și Mark Zuckerberg, co-fondatorul și președintele rețelei Facebook, cu o avere estimată la 56 miliarde de dolari.
 Românul Ion Tiriac este reprezentantul nostru în acest top al celor mai bogați pământeni și are o avere estimată la 1,15 miliarde de dolari, ocupând locul 1795.
 Numărul bogătașilor planetei a ajuns în 2017 la 2043, cei mai mulți-565, fiind din Statele Unite, 319 sunt din China și 114 din Germania.
 S-a mai concluzionat că tot mai multe femei ajung în acest top al miliardarilor. În anul 2017 au fost incluse 227 de femei. În prezent, cea mai bogată femeie din lume este Moștenitoarea Imperiului L’Oreal, Liliane Bettencourt, cu o avere estimată la 39 miliarde de dolari.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate