Șirul profesoarelor agresive continuă cu un caz la Buzău: “Când l-am atins, s-a întâmplat să-i curgă sânge din nas”

in Evenimente/Stiri online
Loading...

Cristina Muntianu Barlaboi, o învățătoare din Buzău, este acuzată că a bătut un elev de clasa a III-a. Copilul a fost dat afară din clasă pe motiv că vorbea cu o colegă în timpul orelor de curs, după care învățătoarea l-a tras în clasă, unde ar fi lovit elevul cu pumnul. “Mi-a zis copilul că în ora de matematică a venit o colega a lui să îl întrebe de un exercițiu, el i-a explicat acolo exercițiul acela după aia a venit doamna la el și l-a pocnit cu pumnul în față.”, a declarat pentru ProTV, Laniard Vatafu, tatăl elevului agresat.

Incidentul a fost surprins de camerele de filmat din holul școlii și inițial învățătoarea a recunoscut faptele sale, dar între timp și-a schimbat versiunea, spunând că doar l-a atins pe copil. “Acest elev m-a supărat. Am considerat să îl trimit afară ca să se răcorească. Conștientizând că de fapt nu avem voie să pedepsim și știam că nu e voie, l-am tras de mână. Nu l-am lovit, doar l-am tras de mână.”Nu este vorba de bătaie. Pur și simplu nu am știut cum să îl liniștesc la un moment dat și am interacționat cu el și când l-am atins pur și simplu s-a întâmplat ca lui să îi curgă sânge dintr-o nară.”, a declarat învățătoarea din Buzău.

Mama copilului o contrazice pe învățătoare și mărturisește că nu ar fi prima dată când se întâmplă ca băiatul să fie lovit. “Când l-a mai lovit tot așa i-au rămas semne pe față, i-a dat și sângele pe nas. Eu am zis că nu o sa se mai întâmple, dar acum a doua oară nu mi se pare corect.”

Atât la nivelul școlii cât, al Inspectoratului Școlar Buzău dar și al autorităților din cadrul Poliției au fost deschise anchete. Cristina Muntianu Barlaboi riscă să i se desfacă contractul de muncă și chiar să fie acuzată de agresiune asupra unui minor.

sursa: protv

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.