Site-ul unde stai la coadă ca să intri. Permite accesul unui singur om, o dată la 60 de secunde.

in Informatica

Site-ul unde stai la coadă ca să intri. Cea mai EXCLUSIVISTĂ PAGINĂ WEB acceptă un singur vizitator pe minut

Cu toate că majoritatea site-urilor vor să aibă cât mai mulţi vizitatori în acelaşi timp, există unul singur care încalcă regulile. Astfel, acesta permite accesul unui singur om, o dată la 60 de secunde. scrie romaniatv.net

11695908_643756562393673_5112726714584146464_n

Most Exclusive Website este un concept inedit, însă puţini ştiu ce se află dincolo de cronometru şi exclusivitate. Practic, site-ul este ca o linie de aşteptare la bancă sau la magazin.

Astfel, intri pe site, te înscrii cu numele şi iei un bilet. Ulterior, vei avea de aşteptat pentru a vedea ce se află dincolo de cronometru. Fiecare vizită durează 60 de secunde, după care eşti dat afară şi intră altcineva. În orice secundă listă de aşteptare este de câteva zeci sau sute de persoane, astfel că cei care doresc să îl acceseze trebuie să consume o bună parte din timpul lor. Mai mult, cel care a creat site-ul spune că până acum, însumat, cei care au vrut să intre pe site au aşteptat 48 de ani. Cu toate acestea un utilizator de Reddit care a reuşit să intre, spune că întreg site-ul este de fapt o galerie foto cu pisici.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*