Situație comica si in acelasi timp jenanta pentru o femeie intr-un aeroport din Romania

in Articole

Situație comica si in acelasi timp jenanta pentru o femeie ecare vroia sa plece la rude in Spania. Miercuri, 15 iulie, la Cluj in aeroport,  înainte de îmbarcare, la controlul biletului si a bagajului, s-a constatat ca geanta unei femeii depășea greutatea maxima permisa pentru bagajul de mana.

Femeia a fost nevoita sa scape de surplus si a desfacut geanta din care a inceput sa scoata, spre marea mirare a celorlalti pasageri si a anjajatilor aeroportului… stiuleti de porumb, relateaza adevarul.ro.

Un pasager nu a ratat momentul si a facut o fotografie pe care a postat-o pe Facebook.

Citeste si: Incearca trucul de mai jos daca vrei sa obtii o dantura de un alb perfect

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.