Situatie dramatica pentru Mihaita din Berceni! A fost alungat din garsoniera unde statea pana acum! E in pragul disperarii

in ShowBiz

Mihaita din Berceni, aruncat in strada! „Mascota manelistilor” a fost data afara din camaruta pe care o ocupa pana acum! Nu-i mai arde de glume, e disperat pentru ca vine iarna si nu-l mai ajuta nimeni

media_144734000042741100

Mihaita din Berceni, emblema lautarilor, trece prin clipe dificile.
Mihaita din Berceni a ajuns in strada dupa ce administratorul cladirii in care dormea pana acum i-a pus in vedere sa paraseasca locatia. Pana acum, Mihaita isi facea veacul intr-un sediu al unui club sportiv, undeva langa Stadionul National, frecventat de manelisti prin prisma faptului ca aici se afla un studio de inregistrare. Asa a ajuns Mihaita sa se cunoasca cu toata lumea buna a lautarilor. Ii facea pe toti sa rada, iar acestia au inceput sa-l inregistreze si sa-l posteze pe Youtube, transformandu-l intr-o vedeta a Internetului.Avea propria lui camaruta, unde avea un pat si un televizor.
Asta nu l-a ajutat insa prea mult pe Mihaita. El traieste din mila prietenilor, iar acestia il ajuta atunci cand pot si cand isi aduc aminte cu haine si mancare. Problema cea mai mare in acest moment pentru Mihaita este ca se apropie iarna, iar el nu are un loc stabil in care sa doarma.
media_144734221624416700
E de inteles de ce in acest moment lui Mihaita nu-i mai arde deloc de glume. El si-a rugat toti cunoscutii sa dea sfara-n tara pentru ca fratii lui, manelistii, sa-l mai ajute inca o data.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.