Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

SITUAȚIE EXTREM DE STRANIE! Trei tineri plonjează în gaură și apoi dispar! Cum este posibil acest lucru și unde ajung aceștia? VEZI AICI VIDEO INTEGRAL

in Stiri online

Câțiva tineri au fost filmați în timp ce săreau unul după altul, într-un ochi de apă, de pe un teren mlăstinos.

Atunci când se aruncă în apă, pare ciudat, dar ei dispar complet, conform realitatea.net.

Nu este un trucaj, așa cum ar putea părea la prima vedere.

Cei trei, așa cum explică pe Internet omul care a postat clipul, reapar la suprafață într-un lac aflat la doar 2-3 metri distanță, care nu apare însă în cadru.

Deși explicația pare simplă și risipește misterul imaginilor, trebuie să recunoaștem că nu oricine ar avea curajul tinerilor ruși, care înoată prin subteran pentru a ajunge în lac.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate