Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Slovacia, Austria și Ungaria vor fi legate de un tren care merge cu VITEZA SUNETULUI

in Extern

Hyperloop Transportation Technologies, compania deținută de miliardarul Elon Musk, a anunțat că a brevetat o înțelegere cu autoritățile din Slovacia pentru a construi primul Hyperloop din Europa Centrală. Sistemul de transport vizat de Musk ar urma să interconecteze până în 2020 trei capitale europene, Viena, Bratislava și Budapesta, reducând o călătorie între aceste orașe de la 4 ore în medie, cât este în prezent, la doar 25 de minute.

hyperloop-620x264

Slovacia este un lider tehnologic în industriile auto, știința materialelor și în energetică. Un Hyperloop european va încuraja colaborarea și inovația în Slovacia și în toată Europa”, a declarat Dirk Ahlborn, CEO-ul Hyperloop Transportation Technologies.

Tehnologia dezvoltată presupune construirea unui tub semi-vidat, prin care un tren să poată circula cu viteze ce ar putea atinge și 1.200 de km/h (aproape 350 metri / secundă)

Proiectul demarat acum nu este singular în Europa, cei de la Hyperloop Transportation Technologies lucrând în prezent și la obținerea avizelor necesare pentru efectuarea unui sistem similar între Madrid și Barcelona, proiect ce se estimează a se finaliza cel mai târziu în 2019 și de care vor beneficia circa 10 milioane de călători anual.

sursa: dailymail.co.uk

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate